Τηλεγραμματεία σε Βουλγάρικες εταιρείες


 

Τα τελευταία χρόνια στη γειτονική μας χώρα λόγο ανάγκης φτιάχτηκαν αρκετές εταιρείες! Για να μπορέσουν όμως αυτές οι εταιρείες να έχουν μια καλύτερη παρουσία στη Βουλγαρία (εφορία, τράπεζες, υπηρεσίες κ.λπ) αλλά και στην Ελλάδα σε περίπτωση όποιου φορολογικού ελέγχου, καλό θα ήταν (κάτι που πλέον επιβάλλεται από την εφορία στη Βουλγαρία) να έχουν κάποιο σταθερό Βουλγαρικό τηλέφωνο με γραμματειακή υποστήριξη.

Την υπηρεσία αυτή την αναλαμβάνει με πρωτοπορία η εταιρεία μας UslugaGR δίνοντας στον όποιο πελάτη (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) μας το ζητήσει (με τα ανάλογα δικαιολογητικά) σταθερή γραμμή στη πόλη της Σόφιας με απάντηση από έμπειρο προσωπικό το οποίο μιλάει στα Βουλγάρικα, Αγγλικά ή Ελληνικά και ανάλογα με την προέλευση του τηλεφώνου σας ενημερώνει 1 φορά την ημέρα με mail για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις ώστε να τις διαχειριστείτε οι ίδιοι.

Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε προώθηση το επαγγελματικό σας τηλέφωνο σε αυτή την γραμμή ώστε να μην χάσετε κανένα σημαντικό τηλεφώνημα αλλά και να δώσει μεγαλύτερο κύρος στην εταιρεία σας που μέχρι σήμερα είναι απλά μια έδρα σε κάποιο λογιστικό ή δικηγορικό γραφείο.

Μπορείτε πλέον εύκολα να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, πελάτες ή προμηθευτές στη Βουλγαρία χωρίς να είναι πλέον εμπόδιο η γλώσσα.

Η υπηρεσία βέβαια με το Βουλγάρικο σταθερό τηλέφωνο και την τηλεγραμματεία απευθύνετε σε Βουλγάρικες αλλά και Ελληνικές εταιρείες που συναλλάσσονται με τον οποιονδήποτε τρόπο με την Βουλγαρία.

Όλες μας οι υπηρεσίες για Βουλγάρικες εταιρείες είναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 24%

Θα είναι χαρά μας να έχουμε κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού μαζί σας στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη ώστε να βρούμε ίσως και άλλους τρόπους με τους οποίους  να σας βοηθήσουμε στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα στη Βουλγαρία.

 

 

Εταιρεία στη Βουλγαρία με έδρα Σαντάνσκι – Μπλαγκόεβγκραντ – Σόφια – Bulgaria – Βουλγαρία
Sandanski,  Blagoevgrad, Pleven, Sofia.
10% Φόρος – Ελληνική εταιρεία – Με 600 ευρώ.