Γιατι να επιλεξετε εμας !

Γιατί να επιλέξετε εμάς !

Λόγω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελλάδα μας περνάει μια πολύ δύσκολη φάση ,πολλοί συμπατριώτες μας βλέπουν σαν ευκαιρία  ή λύση στα προβλήματά τους την Βουλγαρία. Αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο κύμα φυγής προς άλλες χώρες.
Μαζί βέβαια με τους επιχειρηματίες ανέβηκαν και πολλά γραφεία “διευκόλυνσης” ή “ειδικών” !

Σας επισημαίνω πιο κάτω κάποιους λόγους ώστε να είναι από εσάς πιο εύκολη η επιλογή του ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ σας στο νέο σας ξεκίνημα. Όλα τα παρακάτω και πολλά ακόμα θα είναι καλό να σκεφτείτε ξεκινώντας να κάνετε ένα νέο βήμα σε μια νέα χώρα με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες , αλλά και αρκετούς κινδύνους !

Καλό είναι να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κάνετε τις εξουσιοδοτήσεις και θα λειτουργεί εξ ονόματός σας ή της εταιρείας σας.

Οι εταιρείες μας αυτή την στιγμή στην Βουλγαρία είναι οι:

Accounting Hellenic LTD,
Λογιστική εταιρεία με έδρα στο Santanski και υποκατάστημα στο Blagoevgrad

Accounting Hellenic Sofia LTD,
Λογιστική εταιρεία στην Sofia.

Accounting Sofia BG LTD,
Λογιστική εταιρεία με άδεια και για μεταφράσεις, με έδρα την Sofia και δραστηριότητα σε όλη την Βουλγαρία σε καθαρά Βουλγάρικες εταιρείες.

Balkan Company LTD
Μεταφραστική εταιρεία, διεκπεραιώσεις με έδρα την Sofia και δραστηριότητα σε όλη την Βουλγαρία και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα σε επίπεδο μεταφράσεων και διεκπεραιώσεων στη Βουλγαρία.
Σε όλες μας τις εταιρείες υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες για λειτουργία από την Δημοκρατία της Βουλγαρίας.

Η λογιστική υποστήριξη θέλει ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ και όχι γραφείο διεκπεραίωσης που θα πάρει κάποιο ποσοστό ή μίζα από τα χρήματά σας.

Όποια και να είναι η επιλογή σας, σας εύχομαι καλό ξεκίνημα !

Με εκτίμηση

Χατζηχρήστου Νικόλαος.

Еξυπηρέτηση από 4 δικά μας γραφεία στη Βουλγαρία
Sandanski,  Blagoevgrad, Pleven, Sofia, αλλά και εξυπηρέτηση στην Ελλάδα απο τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, Πειραιά αλλά και στις Σέρρες.

Τα γραφεία μας είναι λογιστικά και όχι γραφεία διεκπεραίωσης !!!

  Σε όλους τους πελάτες υπάρχει η δυνατότητα ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ να εξυπηρετηθούν σε όποια πόλη θελήσουν άσχετα με την πόλη της έδρας τους.
   Ελληνόφωνο προσωπικό σε όλα τα γραφεία μας ΜΟΝΙΜΑ για την εξυπηρέτησή σας.
  Πληρωμές και μικρές εξυπηρετήσεις σε όποια πόλη θελήσετε, ΔΩΡΕΑΝ.

  Έλληνας ιδιοκτήτης.

Είναι σημαντικό ο άνθρωπος που θα εμπιστευτείτε να είναι Έλληνας και όχι να μιλάει ΜΟΝΟ Ελληνικά.

Η Βουλγαρία είναι μια χώρα που έχει 1000άδες ευκαιρίες αλλά θέλει και μεγάλη προσοχή !
Όλες οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις γίνονται στον άνθρωπο που θα γνωρίσετε από κοντά και όχι σε κάποιο άγνωστο για σας υπάλληλο γραφείου ή σε “συνεργαζόμενο γραφείο”

Τηλεφωνήστε μας στο 2310 280055 ώστε να κλείσουμε κάποιο ραντεβού και να σας δώσουμε από κοντά την συμβουλή μας.

ΔΙΚΟ ΜΑΣ και όχι συνεργαζόμενο μεταφραστικό τμήμα.

Στο γραφείο μας στην Sofia λειτουργεί μεταφραστικό γραφείο από την εταιρεία μας Balkan Company LTD. Είναι βασικό να έχετε τα έγγραφά σας μεταφρασμένα στην ώρα τους και το σημαντικότερο να μην τα βλέπουν αδιάκριτα βλέμματα, εκτός του λογιστικού γραφείου που έχετε εμπιστευθεί.
Συνεργασία του γραφείου μας με το Υπουργείο Δικαιοσύνης τις Δημοκρατίας της Βουλγαρίας.

ΔΙΚΟ ΜΑΣ και όχι συνεργαζόμενο νομικό τμήμα.

Νομικός υπάρχει ΜΟΝΙΜΑ ως υπάλληλός μας στο γραφείο μας στην Sofia, βοηθώντας τους πελάτες μας με νομικές συμβουλές, συμπλήρωμα εντύπων κλπ
Μην αφήσετε ευαίσθητα δεδομένα προσωπικά ή επαγγελματικά να τα βλέπουν αδιάκριτα βλέμματα από “συνεργαζόμενα γραφεία”

Μεγάλη ομάδα υπαλλήλων για πιο άρτια υποστήριξη.

Σήμερα τα 4 μας λογιστικά γραφεία απαρτίζονται από 15 υπαλλήλους. Ο κάθε υπάλληλος στην ειδικότητά του και στην ανάλογη εργασία. Αυτό βοηθάει στην πιο σωστή διεκπεραίωση κάθε σας ανάγκης από εμάς.

Λογικές τιμές για τις υπηρεσίες μας.

Το κόστος είναι λογικό και ανάλογο με την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Δεν προσφέρουμε κάτι πολύ φτηνό που θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα , αλλά ούτε και κάτι ακριβό που να είναι για λίγους.
Τα τιμολόγια από την Ελλάδα ή από άλλες χώρες τα επεξεργάζεται ο λογιστής πάντα με την βοήθεια του μεταφραστή μας για να μην υπάρχουν λάθη που γίνονται συχνά στην Βουλγαρία, όπως να μπερδεύουν  τα κιλά με τα ευρώ, τα πιστωτικά τιμολόγια για αγορές ή τα δελτία αποστολής για τιμολόγια.
Το να δώσεις λίγα χρήματα για μια τόσο σοβαρή δουλειά και να γεμίσεις πρόστιμα σε μικρό χρονικό διάστημα πραγματικά δεν αξίζει !!!

Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις.

Το 95 % από τις υπηρεσίες μας είναι αναρτημένες στον “Τιμοκατάλογος υπηρεσιών ”έχοντας ενιαίες τιμές για όλους τους πελάτες μας, χωρίς παραπλάνηση και κρυφές χρεώσεις, γιατί επιλέγοντας κάτι σε χαμηλή τιμή μπορεί στο τέλος να πληρώσεις διπλάσια ή και τριπλάσια ποσά!

 

Εταιρεία στη Βουλγαρία με έδρα Σαντάνσκι – Μπλαγκόεβγκραντ – Σόφια – Bulgaria – Βουλγαρία
Sandanski,  Blagoevgrad, Pleven, Sofia.
10% Φόρος – Ελληνική εταιρεία – Με 600 ευρώ.